XII.kerületi Önkormányzat Hegyvidék Sportegyesület
SZAKOSZTÁLYAINK
     
MEGKÉRDEZZÜK
Szeretnénk tudni, hogy mit sportolnál szívesen....
Válassz, melyik sportággal bővítsük a Hegyvidék SE kínálatát?

ASZTALITENISZ
AIKIDO
AEROBIK
JUDO
KÉZILABDA
KEMPO
YÓGA
Más küzdősporttal
Más labdajátékkal
Más extrémsporttal
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
FŐMENÜ
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Természetjáró

Természetjáró Szakosztály:

Szakosztályvezetők:
Nagy Géza
Tel: 20/421-75-41, gnagy@sparc.core.hu
Sütő Nagy István
Tel: 30/934-69-68, sutonagy.istvan@gmail.com

 

 

Hegyvidék Sportegyesület Természetjáró szakosztály
Szabadság Vándorai csoportja

A Számítástechnikai Koordinációs Intézet Sportkörének Természetjáró szakosztályának, majd 1989-től a Budapesti Természetbarát Kör Szabadság Vándorai szakosztályának az utóda 2003-tól a Hegyvidék Sportegyesület a Természetjáró szakosztályában, mint önálló csoport működik.

Kezdetben 1, majd 2 túravezetővel minden hónap első és harmadik szombatján tartja a Szabadság Vándorai a féléves tervek szerint meghirdetett túrákat, azzal az eltéréssel, hogy május 1-je körül egy négynapos, és szeptember elején általában egy kétnapos hazai szálláshelyű, június-július fordulóján pedig egy 7-10 napos külföldi túrát szerveznek. Esetenként alkalmai túrákat is tart a csoport.

A Szabadidő Központ által meghirdetett „Edzett, sportos Hegyvidék” rendezvény keretében a túrák nyíltak, kiírásuk a Hegyvidék újságban és az interneten a szabadsagvandor.fw.hu rendszeresen megtekinthetők. Ezeken a túrákon, a tagokon kívül rendszeresen több vendég is részt vesz. Az utóbbi években évi 27-33 túrán, a 40-46 tagon kívül 60-100 vendég is részt vett, általában összesen 440- 490 megjelenéssel 800-900 túranapot teljesítettek.

A tagság jelentős része ma már nyugdíjas, így a túrák mostanában már csak 10 -16 km-esek, kényelmesebbek, ezzel viszont jobban élvezhető a táj és a természet változatossága, szépsége, több idő jut a felkeresett környezet értékeinek megismerésére.

2009. szeptemberétől a Virányos Közösségi házban a csoport minden hónap harmadik szerdáján klubestet tart, ahol a tagok az érdeklődő vendégekkel, vetítéssel felelevenítik a túráikat, az érdekes helyeken járt előadók tartanak ismertetőt.

     

A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!    *****    Kérdezõ horoszkóp, kötetlen beszélgetés mobilon, vagy messengeren, skypeon 5000 Ft. Szeretettel várlak! Kattints hívj!!!    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban-Sorozatok Áprilisban-Read&Speak Blog-Sorozatok Áprilisban    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM SKAM SKAM    *****    Gondolatok, vélemények, élménybeszámolók, tagek és egyebek (kpop, ajánlók, horror, blogtippek)    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    A dohányboltos lány új novella. Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Informatika és Informatikus könyvtáros tételek    *****    AemyDesign.hu teljes kódolt designek gportalra és wordpressre, kódok, tutorialok. képek - AemyDesign.hu - AemyDesign.hu    *****    SKAM - SKAM France - wtFock - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar feliratos tartalmak! - SKAM    *****    Kedves látogatóim! Március hónapban, minden születési horoszkóp megrendeléshez egy Biotérkép elemzést adok ajándékba!!!!    *****    Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu, Naruto rajongói oldal és Fanfiction Konoha.hu Naruto rajongói oldal    *****    Luxus házikedvenc prt lányokról szóló kis történet, egyéb cikkek.:)    *****    SKAM - Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és a remakeket! - SKAM - Egyre több MAGYAR feliratos tartalommal!    *****    Adóbevallás (Szja) - SMS-BEN KÉRHETI A BEVALLÁST!!! Kinek készít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV)    *****    A horoszkópod olyan tendenciákra mutat, melyek ismerete, sokat segít az elõre jutásban, a fejlõdésben. Rendeld meg most!    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp 20-25 oldal + 3 éves elõrejelzés 20-25 oldal,e-mailben, utána ingyenes konzultáció.